Bij Apotheek Robbroeckx

wordt u verwelkomd met een persoonlijke
service en professioneel advies.

Een service op maat van uw noden

Apotheek Robbroeckx - Berchem - PresentatieEen luisterend oor voor al uw grieven. Dat is wat Apotheek Robbroeckx zo uniek maakt. Wij nemen nog de tijd om écht te luisteren naar uw problemen, en u vervolgens met veel expertise het juiste geneesmiddel aan te bevelen. Ook voor minder grote problemen, zoals acne of andere schoonheidsprobleempjes, kan u bij ons terecht. Wij zorgen altijd voor een professionele aanpak en bieden een gepast antwoord op al uw vragen!

Apotheek Robbroeckx was voorheen gekend als Apotheek Daniels, maar werd in 2006 overgenomen. Met meer dan 20 jaar ervaring op zijn conto doet apotheker Wouter Robbroeckx zijn job elke dag met veel passie. De extra voordelen en beroepskennis van elf jaar ervaring in een apothekersketen krijgt u er bij Wouter gratis en voor niets bij.

Hebt u vragen over een bepaald geneesmiddel of het gebruik ervan? Of vraagt u zich welke medicatie u het best kan nemen in uw situatie en welke niet? In al deze gevallen is even langskomen bij Apotheek Robbroeckx meestal de juiste manier om klaarheid te scheppen. Spring dus gerust even binnen bij ons, of contacteer ons via de contactpagina!

 
Back to Top